Microsoft Bookings

Microsoft Bookings gjør planlegging og administrering av avtaler til en lek. Bookings inkluderer en nettbasert booking-kalender og integreres med Outlook for å optimalisere personalets kalender og gi kundene dine fleksibilitet til å bestille en tid som fungerer best for dem. Automatiserte e-postmeldinger reduserer manglende oppmøte og forbedrer kundetilfredsheten, og organisasjoner sparer tid med en reduksjon i gjentatte planleggingsoppgaver. Med innebygd fleksibilitet og evne til å tilpasse, kan Bookings utformes for å passe situasjonen og behovene til mange forskjellige deler av en organisasjon.


Bookings gir deg muligheten til å gjøre organisasjonens møter virtuelle med online-møter via Microsoft Teams. Hver avtale som er booket som et online møte, oppretter en unik møtelink som sendes til deltakerne, slik at de kan bli med via en nettleser, telefoninnringing eller Teams-appen. Bookings er også tilgjengelig som en app i Teams, som lar deg lage Bookings-kalendere, tildele personale og både planlegge nye og administrere eksisterende avtaler uten å forlate Teams.


Bestillinger har tre hovedkomponenter:


En bestillingsside der kundene kan planlegge avtaler med den ansatte som skal tilby tjenesten eller gjennomføre avtalen. Denne nettbaserte planleggingssiden kan deles via en direkte lenke, din Facebook-side, og til og med gjennom innbygging av lenker på nettstedet ditt.


En webapp som inneholder et sett med nettbaserte, forretningsmessige sider der Booking-kalendereier og administratorer i en organisasjon kan definere avtaletyper og detaljer, administrere personalplaner og tilgjengelighet, angi åpningstider og tilpasse hvordan avtaler planlegges. Disse sidene muliggjør allsidighet og muligheten til å tilpasse en Bookings-kalender for å passe til de ulike behovene til personen eller organisasjonen.


En mobilapp for bedrifter der Booking kalendereiere og administratorer kan se alle avtaler, få tilgang til kundelister og kontaktinformasjon og foreta manuelle bestillinger mens du er på farten.Relaterte innlegg

Se alle

En digital verktøykasse, hvor du finner redskaper til kartlegging, kontroller, risikovurderinger, analyser og dokumentasjon. GDPR-portalen er Personvernloven omsatt i praksis. En digital verktøykasse,