Fullfør sky-reisen med Printix

De viktigste grunnene til å velge Printix Cloud Print Management


Avskaffe utskriftsserver

Utskrift automatiseres og vedlikeholdes via skytjenesten Printix. Ingen utskriftsservere, ingen overhead for IT-administratorer og betydelige besparelser for virksomheten din.


Skybasert infrastruktur for utskrift

Printix er alt du trenger for skriverhåndtering, uten krav om å legge til eller vedlikeholde ytterligere infrastruktur, databaser eller administrasjonsomkostninger. Bare skriv ut.


Forbedret brukeropplevelse

Gjør opplevelsen med utskrift enda enklere, både for ansatte og besøkende, gjennom å aktivere utskrift for privat eide enheter. Med Printix kan du skrive ut på en sikker måte når du jobber hjemmefra.


Mindre IT-ledelse

Med all infrastruktur og støtte i skyen, kan du si farvel til de irriterende skriverelaterte støttesamtalene og si hei til lykkeligere og mer produktive brukere. Via digitale verktøy får brukeren tilgang til vanlige funksjoner og avanserte utskrifts-arbeidsflyter.


Sikker og mobil

Skriv ut hvor som helst og fra hvilken som helst enhet. Når du er klar, kan du bruke den mobile enheten til å skrive ut, hente og gå. Du kan til og med skrive ut på nytt uten å måtte sende utskriftsjobbene dine på nytt.

Microsoft Azure og Google Workspace-integrasjon

Printix er integrert med Microsoft Azure AD og Google Workspace, slik at du får en ekte skyarbeidsplass med vanlig single sign on via Microsoft 365 eller Google Workspace. Gi brukerne enkelhet og tillit.


Ingen risikotilnærming

Med en gratis prøveperiode på 1 måned, etterfulgt av forbruksbaserte prisplaner, der du kun betaler for aktive brukere, lar Printix deg migrere utskriftsinfrastrukturen til en skyadministrert tjeneste mens du sparer både tid og penger.


Høyeste datasikkerhetskrav

Sikre og kryptere dokumentene dine og oppfyll strenge regler for personvern og overholdelse av data. Med Printix forblir dokumentutskriften sikker og beskyttet på ditt lokale nettverk.


Enterprise-klar, leverandør-uavhengig

Støtter flere utskriftskøer per skriver (alle fabrikater og modeller) med standard konfigurasjon inntakt. Printix er en enkel applikasjon med Enterprise-kvalitet.


Utskrift på flere lokasjoner

Utvid utskriftstjenesten på høyt nivå til brukere uavhengig om de arbeider på hovedkontoret, avdelingskontor eller hjemmekontor, og uten å utvide infrastruktur.