Kaffekopp og e-postsignatur

Øk salget med en profesjonell e-postsignatur

Vi tilbyr en profesjonell løsning for å sentralstyre hele bedriftens e-postsignaturer.

Sørg for å gjøre e-postsignaturene til alle dine medarbeidere både profesjonelle og organiserte. Om du gir dine ansatte frihet over deres e-signaturer, kan dette ofte føre til inkonsekvent merkevarebygging eller enda verre et dårlig inntrykk for mottakeren og tap av selskapets troverdighet.
Ved å sentralstyre medarbeiderens e-signaturer, kan du sikre at de alltid vil få en konsekvent, profesjonell e-postsignatur på alle e-postene de sender. Da er det du som kontrollerer hvordan signaturen til enhver tid ser ut.

Hvilke måter kan du sentralt administrere epost signaturer?
Med de fleste e-postplattformer kan IT-administratorer opprette og kontrollere brukerens e-signaturer via administrasjonssenteret. Dette kan imidlertid ofte være ganske vanskelig å gjøre, med mye manuelt arbeide. Det vil også være begrensninger når du designer signaturer på denne måten, for eksempel å ikke kunne redigere HTML-koden eller legge til bilder.


Hvorfor bruke en dedikert e-signaturløsning?
En sentralt administrert e-postsignaturløsning lar deg enkelt lage og kontrollere alle medarbeidernes signaturer fra en sentral plassering. Du har full kontroll over hvem som får signaturen, slik at organisasjonens merkevare forblir konsistent, og elementene forblir uendret.
Ved å bruke en dedikert e-postsignaturløsning, sparer du også tid og penger. IT-avdelingen din trenger ikke å gå rundt på alle medarbeiderens datamaskiner for å kontrollere at de har riktig signatur, noe som betyr at de kan bruke mer tid på viktige oppgaver.

Administrere bedriftens e-signaturer
I vår løsning finner du en rekke dedikerte, skybaserte og lokale e-signaturhåndteringsløsninger for Office 365, Exchange og Outlook. Løsningen gir mulighet for enkel opprettelse og kontroll av organisatoriske e-postsignaturer, du kan også legge til dynamiske elementer som sosiale medier eller et salgsfremmende banner (annonser).

Løsningen gjør det enkelt å håndtere e-postsignaturer, og de har alle et bredt spekter av funksjoner, slik at du får mest mulig ut av bedriftens signaturer. De kommer også alle med en fullt funksjonell gratis prøveversjon.


Ta kontakt med oss i Ramvik for å prøve ut dette i din bedrift!

0
Feed