X
 
 
 
 
 
WEB
Vi har som mål at dere skal oppleve nettsidene som enkle å administrere samtidig som at de blir enkle å bruke for besøkende. Vi har også stort fokus på å gjøre nettsidene brukervennlige om de skal benyttes på PC, Mac, nettbrett eller på smarttelefoner.
 
I tillegg til å produsere nettsidene, ønsker vi på Ramvik å fungere som deres samarbeids- og sparringspartner på digital markedsføring via web- og mobil. I tillegg til å levere de tekniske løsningene, vil vi være rådgivere og ideskapere i en alltid utviklende mediehverdag.
 
Ramvik ønsker å ligge foran, og sammen med oss vil dere ligge fremst i rekka på bruk av digital kommunikasjon og fremstå som profesjonelle, moderne og seriøs også i dette segmentet.
 
Vi vil også gjerne tilby innholdstjenester som f.eks. film-, foto- eller droneoppdrag. Våre dronepiloter innehar de nødvendige tillatelser til å utføre foto- og film fra luften og vi hjelper til å presentere innholdet på deres nettsider eller i annen sammenheng. 

AKTUELLE SAKER

Våren er på vei - det spirer og gror på Internett

Våren er på vei - det spirer og gror på Internett med mange nye nettsider til fornøyde kunder!

Les mer

Vårtilbud - gratis dronefilm ved kjøp av nettsider

Ved bestilling av nettsider fra Ramvik AS innen 1. mai vil vi kostnadsfritt filme og/eller fotografere din bedrift med drone. Verdi opp til 10.000.

Les mer

Uglan heier på KBK - vi heier på Uglan.no

Ramvik er stolt leverandør av nettsidene til supporterklubben Uglan - du finner sidene på uglan.no

Les mer

Dronefoto og -film på dine nettsider

Det går mot lysere tider og bedre forhold til dronefotografering. Her er noen tips til deg som vil få mest mulig ut av dronefotograferingen!

Les mer

Dronetjenester, film og foto fra lufta

Ramvik deltok på Norges største dronekonferanse (Droner i Norge 2018) som ble avholdt i Bodø i slutten av januar.

Les mer

5 tips om å bli funnet i Google

For at din nettside skal bli funnet på Google er det noen grep du selv kan gjøre - her vil jeg vise deg 5 enkle metoder.

Les mer

Tips: ta bilder med mobilen - eller ikke?

Dagens mobiltelefoner har innebygd ett eller flere kamera med mulighet for både fotografering og filming i relativt høy kvalitet. Er dette godt nok til ditt bruk i bedriften?

Les mer

Responsivt design - mye mer enn mobilvennlig

Hva er et responsivt design og hvorfor er det så viktig både for brukeropplevelsen, men også i forhold til å bli funnet på nett?

Les mer

Bilder i sosiale medier

Onsdag 18. januar arrangerte Ramvik frokostseminaret «Bilder i sosiale medier». Her kan du lese litt om hva vi gikk igjennom.

Les mer

Ramvik med egen web-avdeling

Fra 1.1.2017 har Ramvik fått en egen dedikert avdeling som kun har fokus på web-relaterte tjenester

Les mer

Google analytics

I hvor stor grad blir nettsiden din brukt? Hvem er det som bruker nettsiden din? Med Google Analytics kan du få oversikt over all trafikk på nettstedet. Du kan få både enkle og avanserte rapporter, og du vil kunne vurdere måloppnåelse. 

Les mer


TIDLIGERE PROSJEKTER

SNAKK MED OSS

PER KVALVIKSALGSSJEF

per@ramvik.no
918 47 120

LENE KVALVIKWEB-SPESIALIST

lene@ramvik.no
957 52 750