X
 
 
 
 
 
SHAREPOINT

SharePoint er en web-basert plattform utviklet av Microsoft for å effektivt lagre, jobbe med og samarbeide om informasjon både internt og eksternt i en organisasjon. Dette kan være et dokument, liste, skjema, presentasjoner osv.

Ramvik har gjennom mange prosjekter opparbeidet seg en svært god kompetanse på SharePoint. Våre konsulenter kan hjelpe dere med planlegging, utvikling, implementering, administrasjon og opplæring i Microsoft SharePoint. Vi innehar kompetanse som vil hjelpe dere å utnytte mulighetene og potensialene som er i SharePoint.


AKTUELLE SAKER

Enkel booking av møterom med berøringsskjerm

Visneto er et display- og bookingsystem for møterom. Brukere kan raskt booke direkte på skjerm eller via datamaskinen og mobiltelefonen. Med Visneto

Les mer

Prosjektoppfølging og dokumenthåndtering med Office 365

Har du allerde investert i Office 365, så ligger digitaliseringsverdenen for dine føtter. Office 365 består i hovedsak av e-post serveren Exchange, Skype for business og forretningssystemet SharePoint. 

Les mer

3 effektive måter svindlere lurer deg på

Hver dag lures godtroende nordmenn til å klikke klikke på linker som fører til virus eller man betaler regninger som kunne like gjerne vært riktig. I tillegg til sikre datasystemer er sunn-skepsis-holdning avgjørende om du blir rammet.

Les mer

5 tips til effektiv dokumentforvaltning i O365

Office 365 er det nye standarden for å lagre, finne dele og organisere dokumenter. Så lenge du er på internett har du tilgang til Office 365 og dokumentene dine.

Les mer

Prøv Office 365 gratis i 30 dager

Vi ønsker at du skal få teste ut Office 365 uten noe form for forpliktelser. 

Les mer


TIDLIGERE PROSJEKTER

SNAKK MED OSS

HÅKON SOLLIDAGLIG LEDER

hakon@ramvik.no
932 18 104