X
 
 

Hold deg oppdatert med e-post i bedriftsklasse

Forbli tilkoblet, uansett hvor du er

Alltid oppdatert, uansett hvor du kobler deg til

Office 365 synkroniserer e-postmeldinger, kalendere og kontaktinformasjon på tvers av enhetene dine, i sanntid. Dette betyr at alt er oppdatert, uansett hvilken enhet du bruker.

Planlegging på en enkel måte

Delte kalendere lar deg se når personer er ledige eller opptatte, når som helst. Planlegging er både enkelt og problemfritt. Fra hvor som helst.

Sikre mobildataene dine

Hvis du mister telefonen, trenger du ikke få panikk. Med Office 365 kan du eksternt fjerne dataene fra den for å hindre uautorisert tilgang til informasjonen din.

Få meldingene dine til å skille seg ut

Skap et unikt utseende for meldingene dine

E-postmeldingene dine er mer karakteristiske når du oppretter et egendefinert format, og mer virkningsfulle når du inkluderer bilder. Begge deler er mulig med Office 365, som lar deg sende meldinger på opptil 150 MB. 50 GB lagringsplass per bruker gjør det også mulig for deg å beholde meldingene og filene som du trenger.

Bygg merkevaren din

Bruk ditt eget domenenavn for e-postkontoene, slik at navnet på virksomheten vises hver gang du sender en melding.

Få avanserte e-postfunksjoner

Med noen abonnementer får du arkiveringsfunksjoner for juridisk fremlegging og samsvar, pluss eDiscovery til å identifisere, oppbevare og analysere data på tvers av virksomheten.

Bekymringsfri e-post

En ren innboks uten reklame

Bruk tiden din på å kommunisere – ikke administrere e-postkontoer, bekymre deg over å beskytte e-post eller streve med en innboks full av reklame. Office 365 tar arbeidet med å behandle e-post med et enkelt administrasjonssenter og innebygd sikkerhet.

Innebygde verktøy for administrasjon

Du har tilgang til administrasjonssenteret fra hvor som helst, slik at du kan sette opp e-post for nye brukere, gjenopprette nylig slettede kontoer, opprette egendefinerte skript og mer.

Innebygde tiltak for sikkerhet

Du får industriledende beskyttelse mot skadelig maskinvare og søppelpostfiltrering for å beskytte e-post fra disse e-posttruslene som stadig dukker opp.

 

SNAKK MED OSS

HÅKON SOLLIDAGLIG LEDER

hakon@ramvik.no
932 18 104

 

 

 

KONTAKT OSS